2015. október 8., csütörtök

Csirkehús leves

A legegyszerűbb leves, amit mindenki el tud készíteni!

1 csirke mell
1 csirke comb
esetleg csibe belsőségek máj, zúza, szív
tetszés szerint zöldség, répa, kis vöröshagyma, kis zeller,karalábé, só, olaj

Én teszek bele hagyma héjat is a levesbe, nagyon egészséges és szép színe lesz a levesnek.

Egy fazékba kis olajat öntünk, az előre elkészített csirke húst belerakjuk az előmelegített lábasba és egy kis ideig pároljuk.
A megpucolt és megmosott zöldségeket beledaraboljuk a fazékba, lefedve pároljuk, amikor kicsit megpuhultak a zöldségek, akkor felöntjük vízzel, tetszés szerint fűszerezzük só, bors, köménymag, beleteszem a megmosott hagyma héjat, lefedjük és készre főzzük.

Jó étvágyat kívánok!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése